KUNSTPLANT.NL is onderdeel van Kread'or

Cooperatie Kreador ua

KreaDor heeft zich vanaf begin jaren '80 en met name de laatste 25 jaren, steeds meer ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied van kunstplanten, kunstbomen, kunstbloemen en sfeerdecoratie. De natuurgetrouwe kunstbomen en kunstplanten, in iedere gewenste maat of soort en kunstdecoraties van Kread'or worden in eigen atelier vervaardigd en vinden hun weg naar vrijwel iedere bedrijfstak. Kreador heeft creatieve ideeën en zorgt voor een vakkundige en perfecte uitvoering. Daarnaast staat Krea-clean garant voor aftersales en onderhoud. Wanneer u een vakkundig advies wenst komen wij desgewenst bij u langs en brengen daarna vrijblijvend een offerte uit.

 

In de webshop van KreaDor treft u een ruim assortiment aan van hoogwaardige kunstplanten en kunstbomen. Deze worden geleverd in vele soorten en diverse afmetingen. 

 

Laagste prijs garantie: Wanneer u ergens anders het zelfde product goedkoper vind krijgt u van ons het verschil terug + 5% Uitgezonderd acties of tijdelijke prijsverlagingen. Ook verzendkosten worden hier in mee geteld. Dit geldt niet voor potterie.

 

Showroom: Industrieweg 4 5262GJ Vught ma t/m vr 09.00-17.00

 

Bent u op zoek naar een andere afmeting of model als getoond in de webshop, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. In eigen atelier vervaardigen wij bijna elke soort kunstplant of kunstboom in de maat die u wenst. Kunstbomen zelfs tot ca. 12 meter hoog.

 

Ook kunstbloemwerk wordt naar uw speciale wens in eigen huis vervaardigd.

 

Vragen over onze producten:  klik hier

Wilt u een offerte aanvragen:  klik hier

Over Kunstplant.nl